Joshua vs Klitschko – Meciul titanilor!

Joshua vs Klitschko – Meciul titanilor!

Joshua vs Klitschko

In nici patru saptamani va avea loc meciul anului pentru titlurile IBF si WBA la categoria grea dintre pugilistul ucrainean Vladimir Klitschko si englezul Anthony Joshua.

Este o confruntare care a atras deja atentia tuturor iubitorilor de box, iar cireasa de pe tort ar fi ca Joshua sa se impuna in fata lui Klitschko si sa-si continue seria de KO.

anthony joshua

Pugilistul britanic Joshua, detinator al centurii mondiale IBF la categoria grea are un bilant foarte bun de 18 de victorii toate prin KO si nicio infrangere.

vladimir klitschko

De cealalta parte, Vladimir Klitschko, este o legenda in lumea boxului, la 40 de ani a dominat categoria grea a boxului in WBA (Super), IBF, WBO si IBO timp de mai bine de un deceniu pana in 2015 cand a pierdut in fata lui Tyson Fury.

Va fi un meci interesant, se vor lupta doi sportivi cu o dorinta de a invinge extraordinara, pe de o parte Vladimir Klitschko care a declarat deja „Sunt obsedat de dorinta de a redeveni campion mondial”, de cealalta parte Antony Joshua care este mult mai tanar si este in forma maxima.

Daca ar fi sa pariez cred ca as merge pe Antony Joshua. Daca aveti alta parere puteti lasa comentarii, pana atunci nu ne ramane decat sa asteptam data de 29 aprilie 2017 cand va avea loc meciul titanilor.

.

Sursa articol http://blogville.ro/joshua-vs-klitschko-meciul-titanilor/

Lasă un comentariu